Leiderschapsreizen

Op reis kun je afstand nemen van  je dagelijkse beslommeringen en ben je beter in staat naar jezelf te kijken. Overnachten in een tent in de Wadi Rum woestijn, surfschool of kuuroord in Zeeland of Friesland. Of het nu dichtbij is of ver weg, Creatie Travel inspireert en motiveert tot een vreugdevolle levensstijl met meer bezieling.

Onze leiderschapsreizen zijn unieke ervaringen; een combinatie van georganiseerd avontuur met ruimte voor bezinning.Laat je inspireren.

Reisarchitect Monique Sajet

Monique wordt op haar 25-ste rechterhand van C. Broere. Zij organiseert  de studiereizen, vergaderingen, coacht medewerkers en verzorgt de PR en promotie van de 35 reisbureau’s. Na acht jaar maakt ze de overstap naar het internationale bedrijf Hotelplan, zet de afdeling incentive-reizen op, automatiseert vliegreizen en start een internationale samenwerking. Op haar 32ste neemt zij ontslag en gaat op avontuur. Na een wereldreis start ze Creatie Travel, welk uitgroeit tot een miljoenenbedrijf met internationale klanten AIG Europe, IBM, NRG en vele anderen. Met haar team organiseert zij incentive-reizen voor 10 tot 600 deelnemers. Een doodgeboren baby, echtscheiding en recessie in aantocht gaan hun tol vragen. In 2008 organiseert zij voor 600 zakelijke medewerkers van een bank een retentie-bijeenkomst. Haar kracht neemt af en dwingt haar Creatie Travel af te slanken. De laatste tien jaar ontwikkelt Monique zich tot een gepassioneerde coach. Zij volgt diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij combineert haar passies reizen en persoonlijke ontwikkeling door creatie van leiderschapsreizen, zowel inhoud als vorm verdienen haar aandacht.

CRUISING DE AMAZONE

Reis per panoramische trein met spectaculair uitzicht naar Pueblo Inkaterra. Bezoek wereldwonder Machu Picchu. Diner en overnacht in uw privéhuisje met haardvuur in het ecologische Pueblo Inkaterra en cruise op de Amazone op de Delfin en geniet van de natuur rondom en ontdek je dromen.

Ruimte voor bezinning in Friesland

Kerst vieren op een ontspannen wijze op een prachtige boerderij op 3 hectare grond met rondom alleen maar natuur. Samen koken, dansen, wellness,  wandelen en gesprekken bij het haardvuur. Wat wil een mens nog meer?

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

Jaarlijks kun je op reis naar Frankrijk voor een totaal beleving in de natuur. Je logeert in een caravan, tent of kamer in de gite van Patricia en Wim van Sadhaka.

Vanaf € 545,- geniet je al van een belevenis-vakantie met yoga, biodanza, tantra en 3 maaltijden per dag.

VERBINDING, VERDIEPING, ZINGEVING

Dagelijks Tai Chi be-oefenen is voor inwoners van China net zo vanzelfsprekend als dat de grote muur een  wereldwonder is. Verbinding, bezieling en zingeving zijn de ‘ grote ‘ levensthema’s die aan bod komen tijdens een leiderschapsreis van Creatie Travel.

Ayurveda, an art of life

Ayurveda is een bijna 5000 jaar oude holistische geneeswijze waarbij werk en prive leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een Ayurvedische arts is voor preventie. Voorkomen is beter dan genezen. Massages, yoga en de juiste voeding vormen de juiste balans voor een lang en gelukkig leven.

WADI RUM, de woestijn betoverd de zintuigen

Reis per jeep door de wondermooie woestijn Wadi Rum en geniet van een adembenemende zonsondergang. Overnacht in een duizendsterren-kamp en ervaar een diner met muzikanten en astroloog. Dans onder de sterrenhemel. Een magische ervaring om nooit meer te vergeten.

Passievol Italië

Rij per vintage cars door Castelli Romani en geniet van een lunch met uitzicht op het buitenverblijf van de paus. Een bijzondere tour door het Vaticaan en fietstocht maken een reis naar de eeuwige stad onvergetelijk. Geniet van ‘ La Dolce Vita’ met een diner met opera en sluit af met een lunch met uitzicht op wereldwonder Colosseum.

Interesse in een van deze reizen ? Kom langs en laat u inspireren